Ανάμεσα στις ανέμελες διεργασίες των εργαστηρίων μας αποτελεί η κατασκευή Η/Υ, η επισκευή, η συναρμολόγηση, η συντήρηση και η αναβάθμιση. Κρατάμε αυτές τις απλές υπηρεσίες ενεργές, επειδή αποτελούν ένα όμορφο παιχνίδι παζλ & το επιλέγουμε σαν μια διεργασία ψυχικής αποφόρτισης.

Ανάμεσα στις συνεργασίες της Virtual Technologies είναι και αυτή με μεγάλους Αγγλικούς και Γερμανικούς Οίκους που πωλούν μεταχειρισμένα laptops. Ζητήστε προσφορά και θα παρατηρήσετε ότι έχουμε καταφέρει να παρέχουμε εγγυημένα επώνυμα μεταχειρισμένα laptops, κυρίως Dell & HP, με ταχύτατους επεξεργαστές i5 & i7 4ης & 5ης γενιάς, στις τιμές που η Ελληνική αγορά προμηθεύει την 3η γενία.

Η 20ετής εμπειρία στον χώρο της κατασκευής, επισκευής, αναβάθμισης, μάς έχει προσφέρει μια μεγάλη εμπειρία, και γι'αυτό έχουμε διαθέσιμο σεμινάριο στο συγκεκριμένο αντικείμενο, με σκοπό ένας απλός ιδιώτης να μάθει τι συμβαίνει μέσα στον υπολογιστή του, πώς να λύσει απλά προβλήματα, να έχει άποψη και να μπορέσει να τον αναβαθμίσει χωρίς περιττά έξοδα.