Το Πρόγραμμα "Ψηφιακή Μέριμνα" είναι μια καλή ευκαιρία προμήθειας ενός tablet, laptop ή σταθερού υπολογιστή, που θα βοηθήσει πολύ, ειδικά τελευταία όπου πολλές οικογένειες χρειάζονται για την τηλεκπαίδευση ταυτόχρονη χρήση δύο, τριών ή και τεσσάρων υπολογιστών.


Η παροχή των επιταγών "Voucher 200€" από την Κοινωνία της Πληροφορίας θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί με προσοχή, σε συνεννόηση με τον προμηθευτή για να μην υπάρξει πρόβλημα κατά την χρήση τους.

Ήδη από την εμπειρία της προμήθειας μαζικών tablets από τα σχολεία κατά τους τελευταίους μήνες, στα πλαίσια άλλης επιδότησης, παρατηρήθηκαν επανειλημμένως προβλήματα λειτουργίας των προγραμμάτων τηλεδιάσκεψης, ειδικά όταν τα tablets χρησιμοποιούνταν και για άλλες ασχολίες, όπως παιχνίδι ή σερφάρισμα στο διαδίκτυο. Επίσης παρατηρήθηκαν πολλά ατυχήματα και σπασμένες οθόνες με κόστος επισκευής σχεδόν όσο και η αρχική τιμή της συσκευής. Ίσως πρέπει συμπερασματικά ο δικαιούχος της επιταγής να σκεφτεί καλύτερα αν η λύση του tablet είναι η βέλτιστη για τη χρήση αυτού από παιδί.

Μια άλλη σημαντική σκέψη είναι πως λόγω της μαζικής επιδότησης σε πολλές οικογένειες, καλό είναι να σκεφτούμε το καλό γενικά του τόπου και να στηρίξουμε τους τοπικούς προμηθευτές. Άλλωστε, αν για παράδειγμα δοθούν χίλιες επιταγές σε προμηθευτές μιας πόλης, ξαφνικά 200000€ θα ανακυκλωθούν στην ίδια την πόλη, αντί να χαθούν σε μεγάλες ανώνυμες επιχειρήσεις. Εκτός αυτού, λογικό είναι οι τοπικοί προμηθευτές να μπορούν να ελιχθούν και να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες σε αυτούς  τους υπολογιστές, εμπλουτίζοντας με πρόσθετο λογισμικό το νέο σύστημα, σύμφωνα με τις ανάγκες του δικαιούχου και ανταποκρινόμενος αμεσότερα στις απορίες - προβλήματα.

Η επιχείρηση Virtual Technologies βρίσκεται κοντά στην Ελληνική οικογένεια, με μοναδικό σκοπό να αφουγκραστεί τις ανάγκες κάθε σπιτιού και να προτείνει το ιδανικό σύστημα στις καλύτερες τιμές. Θα χαρούμε πολύ να σας δώσουμε μια προσφορά και να απαντήσουμε στις απορίες σας.

 

 

Διεύθυνση

Βασσάνη 94, 38333,
Βόλος

Επικοινωνήστε μαζί μας

Copyright

Copyright © 2021 Virtual Technologies. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.